Evenimente Bucurie în Mișcare

Evenimente Bucurie în Mișcare

Bucurie în Mișcare construiește comunități mai puternice, mai sănătoase, mai fericite, deoarece comunitățile care participă la sport și recreere dezvoltă legături sociale puternice, sunt locuri mai sigure și oamenii care trăiesc în ele sunt, în general, mai sănătoși și mai fericiți decât comunitățile în care activitatea fizică nu este o prioritate.

În cursul anului 2018, Asociația 11even, alături de Kaufland România, și-au propus să obțină prin acest program un impact cât mai mare prin acțiuni setate pe mai multe planuri.

  1. Peste 80.000 de participanți, peste 250 de entități din zona mișcării implicate în cele 15 comunități în care au avut loc evenimente Bucurie în Mișcare.
  2. Peste 15.000 de imagini și clipuri ale persoanelor sau grupurilor care au ales să facă mișcare, din 24 de comunități, reunite în cadrul campaniei online Alege mișcarea azi.
  3. Peste 6.000 de copii și 50 de catre didactice din școli și grădinițe din Constanța, Năvodari și alte comunități din zonă, implicați într-un proiect de educație prin mișcare derulat în cadrul magazinului estival Kaufland Mamaia Nord.
  4. Inserarea României în cadrul Guinness World Records (cu ocazia Centenarului), prin implicarea a 5000 de copii și adulți în realizarea celei mai mari hărți a unei țări formată din oameni, într-un eveniment parte din Bucurie în Mișcare Alba Iulia.

Detalii despre programul Bucurie în Mișcare 2018 în broșura de mai jos:

Brosura

11even
11even