Asociația 11Even și prima platformă românească de licitații utilaje, Colosus semnează o colaborare pentru donarea de măști în contextul pandemiei

Asociația 11Even și prima platformă românească de licitații utilaje, Colosus semnează o colaborare pentru donarea de măști în contextul pandemiei

Asociația 11Even și prima platformă românească de licitații utilaje, Colosus au parafat o colaborare pentru un scop caritabil: urmează să doneze măsti FFP2 către Spitalul de Boli Infecțioase, Secția 2 Adulți, Cluj-Napoca.

În perioada iunie-iulie Colosus organizează licitații prin platforma online colosus.ro prin care scoate la vânzare utilaje de construcții și de agricultură. O parte din comisionul de licitație al platformei va fi pusă la dispoziția Asociației pentru a facilita activitatea sa caritabilă. Tot în cadrul acestor licitații online participanții au posibilitatea să doneze individual pentru a sprijini activitatea caritabilă a Asociației.

 

“Dorim să sprijinim activitatea caritabilă a Asociației 11even deoarece considerăm important să fim un membru valoros al comunității locale în care activăm și în astfel de situații, care afectează sau poate afecta sănătatea multora dintre noi, să ajutăm. Am decis ca o parte din comisionul nostru să fie redirecționat la Asociație, iar cei care licitează și doresc să ajute, la rândul lor, au posibilitatea să ofere o donație. Sumele strânse în urma licitațiilor vor fi donate în întregime” – a punctat Ruben Marian, fondatorul casei de licitații Colosus.

 

“Ne-a bucurat foarte mult invitația echipei Colosus de a susține cu o donație secția de adulți a Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Vom reuși astfel, împreună cu toți cei care vor alege să doneze pentru această cauză, să ne aducem contribuția pentru sprijinirea activității cadrelor medicale și a voluntarilor care-i îngrijesc pe bolnavii aflați în acest spital” – Ovidiu Neamțu, Președinte Asociația 11even.

 

Prima platformă de licitații online românească a fost fondată de Ruben Marian și o echipă din Statele Unite cu experiență de peste 20 de ani în licitații, avându-l ca și consultat pe Rick Albin, fondatorul Caterpillar Auction.

Asociația 11even a fost înființată în primăvara anului 2012, și de atunci se implica în proiecte de educație, sport și dezvoltare personală, derulate în mai multe orașe din România. Pe parcursul celor 8 ani de activitate, asociația 11even a lansat o serie de programe cu impact național, printre care programul Bucurie în Mișcare, 11even Experiences, Creatori de viitor. 

11even
11even