Bucurie în Mișcare – Summer Fun 2021

Bucurie în Mișcare – Summer Fun 2021

Între 1 iulie și 5 septembrie am derulat cea de a II-a ediție a proiectului Bucurie în Mișcare – Summer Fun. După ce în 2020 am fost prezenți în mai multe locații ale litoralului Mării Negre, anul acesta am implementat 2 spații în Corbu și Tuzla. 

Ca și la prima ediție, proiectul a fost susținut de Kaufland România și a presupus spații și activității destinate mișcării. Pentru că, nu-i așa, mișcarea ar trebui să fie o constantă în viața noastră, chiar și atunci când suntem în vacanță.

Am revenit în 2021 pe plaja Nomad Beach din Corbu, de data aceasta cu un spațiu mult mai complex față de cel din prima ediție. Astfel, zona Summer Fun a fost compusă din 3 tipuri de activări – traseu cursă cu obstacole pentru tineri și adulți, mini-traseu cu obstacole pentru copii și o zonă de beach gym, cu 5 aparate multifuncționale de fitness. Așadar, am oferit o plajă variată de activități, de la adrenalină și competiții intense, până la exerciții pentru grupe musculare.

Cea de a doua zonă de activități s-a desfășurat pe plaja Tuluz, din Tuzla, unde săptămânal, de joi-duminică, am oferit celor prezenți acces la SUP-urile Bucurie în Mișcare și la diverse alte jocuri pe plajă

Sperăm să ne revedem și în 2022 cu o nouă ediție de Summer Fun!

11even
11even