Bucurie în Mișcare – Activare UNTOLD 2021

Bucurie în Mișcare – Activare UNTOLD 2021

După o pauză de 1 an datorată pandemiei, festivalul Untold a revenit la Cluj, între 9-12 septembrie. Am fost și noi acolo, iar cu sprijinul Kaufland România, am implementat una din cele mai cool zone de mișcare din festival.

Pentru că tema Untold în 2021 s-a concentrat în jurul conceptului MOON (atât ca mesaje, cât și ca elemente vizuale), și spațiul Bucurie în Mișcare a fost creat în jurul acestui concept. Sub denumirea MOON BIM, spațiul de anul acesta a conținut 3 activări, parte dintr-o poveste.

Prima dintre acestea a fost MOON RUN, o cursă contra-cronometru pentru îmbarcarea pe portalul de călătorie spre lună. Cursele, la care au luat parte sute de festivalieri, s-au derulat pe 2 benzi cu auto-propulsie, legate prin intermediul unor senzori de măsurare a vitezei la o aplicație de alergare, integrată pe un ecran led de mari dimensiuni.

O dată ajunși pe lună, participanții puteau opta între 2 zone: MOON PONG – o reinterpretare mult mai sportivă și mai antrenantă a celebrului joc ATARI din anii 80, sau MOON FUN & RELAX – o zonă specială cu celebrele jocuri de îndemânare BIM, dar și cu beanbags pentru momente de pauză.

La finalul celor 4 zile de festival, prin spațiul MOON BIM au trecut mii de persoane, de la tineri la familii, de la influenceri la primarul Clujului, dl. Emil Boc, care și-a și testat abilitățile de alergător pe pista MOON RUN.

Ne revedem la Untold 2022!

11even
11even