Treepi (/tripi:/)

Este o inițiativă de antreprenoriat social născută în plină pandemie Covid-19. Anul 2020 ne-a blocat majoritatea proiectelor așa cum știam noi să le implementăm - festivaluri în zeci de orașe cu zeci de mii de participanți, proiecte de educație prin mișcare oferite anual la peste 5000 de copii, tabere de vară cu sute de participanți și mentori.

Așa a revenit în actualitate un proiect gândit încă din 2017, însă care “fusese pus într-un sertar virtual, pentru atunci când vom avea timp”. Acel moment a venit în 2020 și așa s-a născut Treepi.

Fiecare proiect derulat la Treepi, fie că e un eveniment privat sau de business, fie că e o cazare sau o cină spectaculoasă în inima pădurii, va genera automat un beneficiu direct pentru educație, prin programul Creatori de viitor. Astfel, un procent de până la 20% din veniturile realizate în cadrul Treepi, va fi direcționat către un proiect educațional ales împreună cu cei care ne calcă pragul.

Treepi vă propune o locație în aer liber pentru organizarea unor evenimente diverse. Din zona de platou a proprietății, aflată în mijlocul satului, cu deschidere spre gospodării și șuri din vecinătate, se intră în zona de pădure de mesteceni, din care se ajunge la zona de observație, cu o priveliște deosebită spre satele din zonă și spre Munții Vlădeasa. Întregul domeniu poate găzdui evenimente diverse, cu iz rural, însă cu toate facilitățile necesare pentru un eveniment reușit.

Locația Treepi poate fi închiriată în regim exclusiv pentru:

✔️petreceri de copii
✔️aniversări și întâlniri private
✔️cereri în căsătorie, cununii civile, nunți
✔️botezuri sau binecuvântări
✔️evenimente corporate
✔️team-buildings
✔️cine private în natură
✔️o zi cu colegii în afara biroului
✔️evenimente tematice
✔️ateliere de creație
✔️lansări de carte
✔️sesiuni foto

La Treepi organizăm și evenimente propri, după cum urmează:

✔️o zi în natură – ieșiri și activități dedicate elevilor
✔️minitabere de vară
✔️brunch-uri rurale
✔️cine personalizate în cortul Tipi sau în pădure
✔️evenimente cu ocazia unor zile speciale
✔️conferințe pe diverse teme

Video

Foto