Susține asociația 11even

Poți susține Asociația 11even prin diferite modalități.
Alege varianta cea mai convenabilă dacă dorești să te implici în activitățile create de noi.
Mulțumim!

PERSOANE FIZICE

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Începând din 2018, poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația 11even și susține-ne în proiectele noastre de promovare a liceenilor performeri în educație. Ei sunt viitorul României, haideți să-i cunoaștem și să-i sprijinim!

COMPLETEAZĂ formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei și nici atașarea fișei fiscale. TRIMITE formularul completat până la 15 martie 2019.

OFERĂ O BURSĂ

Pentru mai multe detalii despre programul de burse “Creatori de viitor”, te rugăm să accesezi www.creatorideviitor.ro sau să ne contactezi la tudor@creatorideviitor.ro. Îți mulțumim!

PERSOANE JURIDICE

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel programele derulate, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.

ORGANIZEAZĂ UN EVENIMENT

Există multe căi prin care puteți fii alături de asociația noastră. Fie că este vorba de un eveniment sportiv, un team-building, sau orice alt tip de eveniment care poate fi pus sub semnul responsabilității sociale, putem să vă stăm alături și împreună să găsim cele mai bune modalități de colaborare. Împreună cu echipa 11even puteți organiza diverse evenimente care pot aduce un plus de valoare atât pentru companie cât și pentru angajații companiei, dar care să genereze efecte extraordinare și pentru liceenii din cadrul comunității “Creatori de viitor”.

Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, vă rugăm să ne contactați la ovidiu@11even.ro

Susținători ai programelor noastre

Hai și tu alături de noi!